Nieuws

Actualiteiten

Hier vindt u nieuws over ons bedrijf of actuele onderwerpen uit de sector.

HAGER COVIVA

De manier om je woning smart te maken

Er zijn veel smarthome oplossingen, maar Coviva is anders. Coviva kan geïnstalleerd

worden zonder hak- en breekwerk, omdat het leggen van kabels niet nodig is. Zo is Coviva de optimale oplossing voor vernieuwers en verbouwers. Alles wat je nodig hebt is een professional die in een mum van tijd de installatie gereed maakt. Vanaf dat moment heb je de mogelijkheid om je huis snel en eenvoudig te bedienen en aan te passen via je smartphone of tablet. Uiteraard kun je de installatie nog steeds bedienen via je reguliere schakelmateriaal. Hier heeft een netwerkstoring of het vervangen van je router dan ook een invloed op.

Wat zijn de voordelen?

Je bestuurt de verlichting en zonwering comfortabel per App. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook energie en kosten. Met Coviva programmeer je eigen scenario’s (dit noemen we covigrammen), die perfect passen bij je behoeften en onnodig energieverbruik minimaliseren.

Bedien je huis met één vinger, zelfs onderweg Intuïtief. Van het instellen van de sfeerverlichting , het aanpassen van de zonwering en het openen van de garagedeur – de gebruikersinterface van de Coviva App maakt het erg gemakkelijk. Alles wordt getoond in zelfverklarende pictogrammen. Tik gewoon een functie aan en meteen

kunnen lichtwaarde en jaloeziestand individueel worden aangepast.

Altijd goed geïnformeerd

De optionele Push-bericht functie van Coviva informeert je over alle functies, die zojuist aan- of uitschakelen. Denk hierbij ook aan een gekoppeld alarmsysteem. Zo heb je altijd overzicht, zelfs als je niet thuis bent.

Alle functies van Coviva kunnen eenvoudig en intuïtief bediend worden. Hiervoor

heb je alleen de Coviva App op smartphone of tablet nodig. Omdat de

Coviva-Smartbox bij je thuis met het internet verbonden is, werkt het (bijna) overal.

 Januari 2017: Onder de kop “Ons bedrijf” kunt u nieuwe fotos bekijken van ons bedrijf en onze projecten. Waar onder verschillende voorbeelden van verdeelinrichtingen en onderverdeelinrichtingen. Opbouw maar ook inbouw. Op onze facebook pagina staat bij de foto’s extra informatie.

 Augustus 2016:  Nieuwenhuijze Elektro verzorgt ook NEN1010 en NEN3140 keuringen.

NEN 1010 is de norm voor het ontwerpen en aanleggen en keuren van nieuwe elektrische installaties, terwijl NEN 3140 voorschriften bevat voor het veilig gebruik van een installatie, de periodieke inspectie van elektrische apparaten en de inspectie van bestaande elektrische installaties.

Als tijdens een inspectie blijkt dat een installatie niet voldoet aan de eisen dan wordt hiervan eerst een rapportage gemaakt met bijbehorende prijsopgave. Pas als de gebreken zijn verholpen kan de definitieve keuring plaatsvinden. De inspectie wordt samengevat in een inspectie rapport waarin ook de meetgegevens van belangrijke onderdelen van de elektrische installatie zijn opgenomen.

 3 december 2015: We zijn bezig onze showroom te vernieuwen. De producten in de showroom worden regelmatig aangepast, maar nu hebben we de uitstraling van de showroom een facelift gegeven: licht en ruim, veel LED-verlichting en nieuwe producten, betere presentatie en informatie op een groot scherm in de showroom.

Kijk voor de openingstijden van de showroom bij Contact.

 24 november 2015: Vandaag is de vernieuwde website online gegaan. Een modernere versie van de vorige website.

Met dank aan Backmedia strategie & vormgeving.