Diensten en producten

Ieder elektrotechnisch project vereist een andere aanpak. Nieuwenhuijze Elektro begrijpt dit. Dankzij onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan diensten. Van grote bouw- en renovatieprojecten tot kleinere werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze dienstverlening? Kijk verder op onze website of neem contact met ons op!

Elektrische installatiesElektrotechnische installaties
De onderdelen van de elektrotechnische installatie zijn per project verschillend. Wij bieden voor elk project een passend product aan op basis van de wensen van de klant.

Meterkast Oostburg NieuwenhuijzeMeterkastWilt u de hele meterkast vervangen of de verdeelinrichting uitbreiden? Een extra groep of enkel een stopcontact in de meterkast erbij?

Verlichting Zeeuws VlaanderenVerlichting
Er is  veel mogelijk op het gebied van verlichting. Binnen en buiten. Verlichting aan wand en plafond maar bijvoorbeeld ook inbouwverlichting in de vloer. Sfeervolle buitenverlichting alsook verlichting die de veiligheid rondom huis vergroot.

Antenne en data installaties Gemeente Sluis Antenne- en datainstallatie
Wilt u een antenne of schotel installeren? Wij kunnen u adviseren, materialen leveren en installeren.

SchakelmateriaalSchakelmateriaalHet grootste deel van de elektrische installatie in een woning is niet te zien. Veel is weggewerkt uit het zicht. Toch kan een schakelaar of stopcontact ook de finishing touch zijn die uw keuken of badkamer net dat ietsje meer geeft…

Beveiliging BeveiligingssystemenVoor het installeren van een beveiligingssysteem of IP-camerabeveiliging kunt u bij ons terecht. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Rookmelders veiligheid OostburgRookmelders plaatsenHeeft u al rook- of hittemelders in huis? Zorgvuldige installatie van rookmelders kan levens redden! Nieuwenhuize Elektro kan diverse systemen leveren en installeren.

Kleine werkzaamhedenKleine werkzaamhedenOok voor kleine werkzaamheden kunt u terrecht bij Nieuwenhuijze Elektro. Wilt u een extra stopcontact, nieuwe deurbel of heeft u hulp nodig bij het installeren van uw verlichting of apparatuur?

Nieuwenhuijze Elektro staat voor u klaar!

Service en onderhoudService & onderhoudNieuwenhuijze Elektro verricht met eigen monteurs de service- en onderhoudswerkzaamheden aan alle elektrotechnische installaties. Ook voor storingen kunt u 24/7 bij ons terecht.