Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Rookmelders plaatsen

Nieuwenhuijze Elektro levert Hager rookmelders: niet de goedkoopste, wel heel erg betrouwbaar!

 

Hager rookmelders: Vertrouwen op veiligheid. Topkwaliteit vanaf de basis.

Bij preventieve brandbeveiliging kan men niet streng genoeg zijn.

Bij Hager stapt u al vanaf het onderste prijssegment bij de top in: de standaard rookmelder voldoet aan de strengste internationale en nationale normen. Gelukkig ziet de melder er alles behalve streng uit: het aantrekkelijke design siert ieder plafond.

Kwaliteit…

Alle Hager rookmelders voldoen aan de strengste eisen, zoals bepaald in de Europese norm EN14604. Hiermee wordt tevens voldaan aan de Nederlandse norm NEN2555, waaraan gerefereerd wordt in het Bouwbesluit 2012.

… door technologie en design
Alle Hager rookmelders beschikken over de geavanceerde Auto Adjusting Technologie: een ingebouwde processor corrigeert automatisch bij vervuiling in de lucht en rookkamer van de melder. Het gevolg is een betrouwbare alarmmelding voor een periode van zeker 10 jaar.

De Hager rookmelders zijn in hoge mate bestand tegen elektromagnetische invloeden van buitenaf. Beide aspecten dragen bij tot de minimalisering van “valse” alarmeringen.

Het design heeft naast een esthische vooral een praktische functie: de solide behuizing voorkomt dat men er vreemde voorwerpen in kan steken wat de kans op storingen reduceert.

Eén bewaker is goed. Meerdere bewakers is beter. Nog beter is het wanneer één bewaker, in geval van nood, andere bewakers voor hulp kan inroepen. Dit geldt net zo voor de gekoppelde rook- en hittemelders van Hager. Indien een melder rookvorming constateert of een ongebruikelijke temperatuurstijging, slaan alle gekoppelde melders direct alarm en worden alle bewoners tegelijkertijd gewaarschuwd waardoor de beste kans geboden wordt zich tijdig in veiligheid te brengen.

De rook- en hittemelders bieden naast een uniek design extra comfort voor de eindgebruiker.

Zo zijn alle Hager-melders voorzien van helderwitte ledverlichting die in het geval van een alarm dient als oriëntatieverlichting van de vluchtweg. Om in normale situaties de slaap niet te verstoren, beschikken de melders over een nachtrustfunctie: waarschuwingssignalen om batterijen te verwisselen of rookkamer te reinigen, worden als het donker is maximaal 12 uur onderdrukt.